Pentru a evita așteptarea, recomandăm vizita la cabinet cu programare (online sau telefonic). Urgențele fac exceptie.

Promotii, gratuitati si oferte speciale

Un motiv în plus să ne vizitezi.

Super-căpșună de pluș, cadou

O noua jucarie cadou pentru cateii si pisicutele ce ne viziteaza la frizerie sau cabinetul veterniar - o căpșună de pluș!
La frizerie, cadoul este primit de fiecare catel ce opteaza pentru pachetul Perfect iar pentru pisicute, la pachetul Tuns si Stralucitor.
La veterinar, cadoul este primit atat de catei cat si pisicute, atunci cand opteaza pentru un pachet medical anual de vaccinare/deparazitare sau puii ce efectueaza la noi minim 2 vaccinuri din schema de 3-4 vaccinuri pentru juniori.

 

Valabilitate: Pentru catei si pisici, in toate locatiile, până la 15.10.2022 sau epuizarea stocului. 

 

Vezi unde ne poți găsi


50 lei reducere la Bravecto!

In ziua cosmetizarii (pachet Tuns&Stralucitor sau Perfect) sau daca patrupedul tau are un pachet medical anual Esential sau Preventiv activ, beneficiezi de comprimate sau pipete Bravecto cu 50lei reducere/buc. Bravecto intra in gama produselor ce necesita rețetă pentru achiziție. In cazul lipsei rețetei, aceasta se eliberează cu un cost de 10 lei, in urma unui consult gratuit.

Valabilitate: Pentru catei si pisici, in toate locatiile, până la 31.08.2022. 

Vezi unde ne poți găsi


Prima consultatie GRATUITA - cu programare online

Programarea online la cabinet dureaza doar 1 minut si iti aduce primul consult gratuit. Este foarte simplu: am testat cu o mama in varsta de 65 ani si s-a descurcat de minune! Acceseaza https://programari.perfectpet.ro si profita de oferta destinata tuturor cateilor si pisicutelor ce nu au o fisa de cabinet la noi. Indiferent de varsta si cat de priceputi la calculatoare, sunt.

Valabilitate: In toate locatiile, până la finalul lunii, pentru fiecare pacient ce nu are fisa la cabinetul nostru. Nu se aplica la cazuri de urgenta si consultatii ortopedie/neurologie.

Vezi unde ne poți găsi


2 pachete la preț de 1

La fiecare pachet Perfect primești gratuit peste o lună un pachet Strălucitor (spălat, tăiat unghii, curățat urechi). Pachetul gratuit poate fi efectuat in intervalul Luni-Vineri (nu in weekend). Pentru că e păcat ca amicii noștri să nu arate Perfect cât mai mult timp.

Valabilitate: promoție permanentă, valabilă pentru căței sub 20kg, în toate locațiile, pe bază de programare.

Vezi unde ne poți găsi


Papion sau cravata gratis la pachetul Perfect

Toți cățeii (domni, doamne, domnișori sau domnișoare), primesc cadou la pachetul Perfect un papion sau cravata eleganta (la alegere din multe culori/modele) - pentru a face și mai multă senzație când ies în lume. Dacă am putea, am spune că acum pleacă acasă „și mai Perfecți”. Dar nu o facem, pentru că PERFECT nu are grad de comparație.

Valabilitate: permanent, în toate locațiile.

Vezi unde ne poți găsi


Lasă ofertele să vină la tine

Nu rata nici o poză nostimă din saloanele Perfect Pet și rămâi la curent cu toate ofertele noastre speciale.

Ne găsești și pe Facebook